Halkian Alku Youtubessa!

Käy katsomassa otteluvideoita ja muuta materiaalia osoitteessa:

Halku jalkapallo


Ohessa on ajo-ohjeet Halkian Alun kotikentille:

Parkkojan nurmikenttä (Alkutaival 16, Pornainen)

 

Pornaisten tekonurmi. (Kirkkotie 198, Pornainen)

Tekonurmen avajaiset la 12.8.2017 klo 11 alkaen, tervetuloa!

Pornaisten tekonurmen avajaiset la 12.8. klo 11 alkaen!

Klo 11.10 tervetuliassanat ja pisteiden esittely

klo 11.15 Raaka-ananas (bändi), VIP-tarjoilu ja toimintapisteet

klo 11.35 Tervehdykset ja kentän virallinen avatuksi julistaminen
(Auvinen, Viander ja Haukkasalo)

klo 12.00 Avajaisottelu: Halku-Reipas; Avauspotku Haukkasalo

klo 13.00 Toimintapisteet

klo 13.15 Toimipisteiden koonti (palkinnot)

Klo 13.45 Avajaisten päättäminen

Futiskoulu 17 innoittamana aloitamme jalkapallotoiminnan 2009, 2010 ja 2011 syntyneille tytöille ja pojille!

Ensimmäiset harjoitukset ovat torstaina 29.6 kello 18.00-19.00 Uudella tekonurmella. Varustukseksi riittää sama varustus kuin jalkapallokoulussakin eli kengät, mukavat vaatteet, pallo ja juomapullo. Mukaan voi tuoda myös sellaisia kavereita, jotka eivät olleet mukana futiskoulussa.

 

Seuraavista harjoituksista tiedotetaan, kun niitä saadaan sovittua. Sen verran jatkosta voin jo kertoa, että meiltä pelaa tämän ikäluokan joukkueita syksyllä OPEL-liigassa, joka on paikallinen junioriliiga, jossa pelataan otteluita, sen enempää tuloksia laskien. KAIKKI SIIS INNOLLA MUKAAN!!!!

Oikein hyvää juhannusta ja ensi viikolla harjoittelemaan

YT. Juha Salminen
Halkian alku (sähköposti: juha.salminen@pornainen.fi, puhelin: 0400-795577).

PS. Jos joku ei pääse nyt mukaan, mutta on kiinnostunut jatkossa toiminnasta, laittakaa viestiä, pidän ajan tasalla siitä, missä mennään.

 

Halkian Alkun kauden päättäjäiset 4.12.2016

 

Sunnuntaina vietettiin Halkian Alkun kauden päättäjäisiä ja yksi ohjelmanumeroista oli kauden 2016 juniorijoukkueiden tsempparipelaajien palkitseminen. Kuvassa vasemmalta Marcus Jaatinen (P04-05), Tommi Laurinkoski (P02-03), Konsta Koistinen (koko seuran vuoden junioripelaaja, perusjoukkue P04-05), Aliisa Vähäkangas (T04-07), Alvari Vaittinen (P08-09) ja Vappu Boström (jalkapallokerho)

Seuran puheenjohtaja Juha Salminen valittu Palloliiton Uudenmaan piirin tammikuun 2016 kuukauden toimijaksi!!!

 

Loistojuttu, että Juhan työ Halkian Alun kehittämiseksi on huomattu Pornaisten ulkopuolellakin. Tsemppiä, Juha, jatkoon ja onnittelut!

OHIPOTKUT 2015- TURNAUS 12.09.2015 PARKKOJAN NURMELLA!

Ohipotkut 2015-turnauksen voitti FC Kähmyt! FC Kähmyt kohtasi finaalissa MjP-joukkueen, ja finaali päättyi lukemiin 3-1! Onnittelut voittajille!

*************************************************************************

Lohjan iskuryhmä viimeisen pelin jälkeisissä tunnelmissa. Kuvasta puuttuvat vain lauantaina pelanneet Vilma ja Marcus J (P0405)

 

Jotain vanhaa, jotain uutta, jotain lainattua ja jotain punaista –Halku T00-04 –joukkue mukana Pojat 02 harrasteturnauksessa Lohjalla 22.-23.8.2015

 

Joskus syntyy jotakin uutta ja hienoa käytännössä ilman suuria suunnitelmia –pyytämättä ja yllätyksenä. Näin kävi tyttöjoukkueellemme. Joukkueelle avautui mahdollisuus osallistua 02 poikien harrastetasoiseen turnaukseen Lohjalla, ja vielä niin, että osallistumisensa perunut joukkue maksoi viulut puolestamme. Mukaan päätettiin lähteä. Lyhyellä varoitusajalla ei kuitenkaan omia tyttöjä saatu 9 vs. 9 pelitapaan tarpeeksi, joten vahvistuksia pyydettiin HAlkun P02-03 joukkueesta, ja mukaan rekrytoitiin myös muutama pikkuveli P04-05 joukkueesta.

Vaikka mitään tulostavoitteita ei ollutkaan, niin hyviin tuloksiin silti päästiin! Joukkue selviytyi tasaisessa turnauksessa neljänneksi, pronssista jäi erottamaan kahden tehdyn maalin vaje verrattuna HYPS:iin. Vaikka mitalia ei tästä tapahtumasta mukaan tullutkaan, niin tytöille kertyi rutkasti pelikokemusta tiukoista peleistä, ja pääsimme kokeilemaan aivan uudenlaista yhteistyötä joukkueiden kesken. Ja mikä parasta, kahtena päivänä aurinko jaksoi suoda paistettaan ja nurmikenttä oli hienossa kunnossa, ja sivullistenkin oli kiva seurata HAlkun eri joukkueiden eri ikäisten pelaajien keskinäistä tsemppaamista.

Ai niin, jos pelaajia oli lainassa, ja tehtiin uudenlaista yhteistyötä seurassamme, niin mikä sitten oli sitä vanhaa ja punaista? No tietysti kunnon Fair Play -henki: HAlku valittiin turnauksen yhdeksi Fair Play -joukkueeksi. Valintaa olivat tekemässä muut joukkueet sekä tuomarit.

Erityiset kiitokset haluamme välittää mukaan tulleille pojille ennakkoluulottomuudesta ja tsemppiasenteesta!

Halkian Alun T00-04 järjestämä turnaus Parkkojalla 13.6.2015

 

HALKIAN ALKU T00-04 TYTTÖJEN KESÄTURNAUS KÄYTIIN AURINKOISISSA TUNNELMISSA

Halkian Alun T00-04 tyttöjoukkue järjesti harrastetasoisen kesäturnauksen Parkkojan hienolla nurmella 13.6.2015. Pelit olivat todella tasaisia, tasureita nähtiin useita, eikä yhdessäkään pelissä maaliero päässyt repeämään suureksi. Tasaisuutta kuvaa ehkä parhaiten se, että hopeasta ja pronssista jouduttiin käymään MU:n ja PuiU:n välillä erillinen jännittävä rankkarikisa, kun muuten ei eroa joukkueiden välille saatu aikaiseksi. Turnauksen voittajaksi selvisi maalieron turvin isäntäjoukkue Halkian Alku.

Aurinkoinen päivä päättyi palkintojen jakoon, jossa jokainen osallistunut joukkue palkittiin tavalla tai toisella.

Ehdottomasti hienointa päivässä oli nähdä paljon iloisia, hymyileviä pelureita, sekä tasaista vääntöä kentällä.

SIJOITUKSET:

  1. HALKIAN ALKU T00-04

  2. MÄNTSÄLÄN URHEILIJAT

  3. PUISTOLAN URHEILIJAT/MPS YJ3

  4. FC ESPOO UNITED YJ T02

  5. JÄRVENPÄÄN PALLOSEURA T0203

*************************************************************************

OHIPOTKUT 2014- TURNAUS 13.09.2014 PARKKOJAN NURMELLA!

Ohipotkut 2014-turnauksen voitti FC Kähmyt! FC Kähmyt kohtasi finaalissa Pocket Venturen joukkueen, ja finaali päättyi varsinaisella peliajalla tasalukemiin 1-1, mutta FC Kähmyt oli parempi rangaistuspotkuissa lukemin 3-1! Onnittelut voittajille!

*************************************************************************

MAALIVAHTILEGENDA ANTTI NIEMI PARKKOJAN NURMELLA!

Sunnuntaina 1.9.2013 kävi Parkkojan kentällä Halkun jalkapallojunioreille vetämässä harjoitukset mies, joka ei esittelyjä kaipaa, sillä hän kuuluu lajin ehdottomaan eliittiin niin Suomessa kuin maailmallakin. Aktiiviuransa jo päättänyt Antti Niemi on viimevuosina keskittynyt maalivahtien valmennukseen työmaanaan Suomen maajoukkue ja Helsingin Jalkapalloklubi.

Kokenut pelimies otti tilanteen haltuun heti alusta ja kentällä oli kymmenittäin Halkian Alun eri-ikäisiä junioreita (ja vanhempia) kuuntelemassa vinkkejä harjoitteluun.

Harvinainen vierailu oli houkutellut myös mediaa paikalle. Mäntsälä-lehden juttu löytyy linkistä ja Keski-Uusimaan juttu on sivun alalaidassa olevassa liitetiedostossa. Omilla sivuilla löytyy Tainan ottamia kuvia.

Kun uhattua sadettakaan ei tullut, niin tapahtuma oli jättimenestys. Suuri kiitos tapahtuman järjestäjille ja osallistujille!

*************************************************************************

OHIPOTKUT 2013- TURNAUS 31.08.2013 PARKKOJAN NURMELLA!

Ohipotkut 2013-turnauksen voitti Pocket Venture! Pocket Venture kohtasi finaalissa JKV:n joukkueen, ja finaali päättyi selviin 4-0 lukemiin! Onnittelut voittajille!

*************************************************************************

OHIPOTKUT 2012- TURNAUS 08.09.2012 PARKKOJAN NURMELLA!

FC Tuorisvuoma vei Ohipotkut 2012 -turnauksen voiton! Erittäin jännittävässä finaalissa FC Tuorisvuomaa vastassa oli Zetorin Miehet ja voittaja ratkesi vasta rangaistuslaukauskilpailussa!

 

*************************************************************************

AJANKOHTAISTA 

**************************************************************************

Halkian Alusta maajoukkueeseen!

Halkussa juniorivuosinaan pelannut Paulus Arajuuri on noussut Suomen maajoukkueeseen.

Linkki

 

http://fi.wikipedia.org/wiki/Paulus_Arajuuri

 

**************************************************************************

Pallojalat Ohipotkumestari 2011

Pallojalat kaatoivat loppuottelussa Antti ja Kiurut selvin 4-0 lukemin. Onnittelut voittajille. Jumbo finaalin voittajaksi selvisi kovan taistelun jälkeen Mjp. 

**************************************************************************

K-Market Pornainen turnaus pelattu 28.-29.5. Turnaus sivut.

**************************************************************************

Tarvitsemme vetäjiä ja toimihenkilöitä uusien ikäluokkien perustamiseen.

Mikäli sinulla on innostusta vapaaehtoistoimintaan ja mahdollisesti kokemustakin nuorten kanssa toimimisesta, niin ole yhteyksissä. halkianalku@gmail.com tai jalkapallojaoston jäseniin. Halkian Alku järjestää tarvittaessa koulutusta uusille valmentajille.

**************************************************************************

Tunnustusta Halkian Alun Jalkapallovalmennukselle >>>>>>>

****************************************************************************

Liitetiedostoja

PDF-tiedostoAntti_Niemi.pdf (695 kB)
Keski-Uusimaa -lehden artikkeli Antti Niemen vierailusta 2.9.2013