Halkun edustusjoukkue Uusimaa Cup:in välieriin

28.7.2016

28.7.2016 pelatussa ottelussa HAlkun miesten edustusjoukkue päihitti KOPSEn Korsosta Kalmuurin kentällä lukemin 2 -3 ja jatkaa näin Uusimaa Cup:in välierävaiheeseen.

28.7.2016 pelatussa ottelussa HAlkun miesten edustusjoukkue päihitti 5-divisioonaa pelaavaa KOPSEn Korsosta Kalmuurin kentällä lukemin 2 -3 ja jatkaa näin Uusimaa Cup:in välierävaiheeseen. Välieräottelun vastustaja ei ole vielä tiedossa, mutta ottelu pelattaneen syyskuussa.

HAlku sai ennen ottelua laukoa yhden rangaistuspotkun, koska vastustaja oli yhtä sarjaporrasta ylempää. Tehtävän suoritti varmasti Petja Nykänen ja HAlku johti ottelun alkaessa siis jo 0 - 1. Ensimmäisen pelitilannemaalin teki HAlku ja asialla taas Petja Nykänen. Ennen taukovihellystä KOPSE sai hieman juonesta kiinni ja pääsi tasoittamaan taukotilanteeksi 2 - 2. Toisen jakson loppupuolella HAlku löysi kuitenkin vielä maalijyvän ja Simo Jantunen viimeisteli loppulukemat 2 - 3.